Mezőgazdaság

Kézi szerszámok

Jó szerszám nélkül nem lehet dolgozni, rossz szerszámmal, pedig gyötrelem- tartja a”népi” mondás. Ez valóban így van, a Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruházunkban a ház körüli munkákat végző és gazdálkodó vásárlóink is tudnak válogatni széles választékunkból.
Tavasszal az első feladatok közé tartozik a metszés, gyepszellőztetés, lemosó permetezés.
Nyár folyamán a gyomirtás, a fűnyírás, védekezés a rovarok, kártevők, gombabetegségek ellen. Az ősz közeledtével a betakarítás, szüret munkafolyamatai következnek. A hideg téli napok kedvetlen nagy problémát jelent a különböző rágcsálók kártétele.
A fenti feladatokhoz, és problémákhoz teljes megoldást kínálunk a Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruházunkban. A legegyszerűbb metszési munkáktól a gyümölcsös több hektáros metszéséig. A cserepes vagy balkon növény permetezésétől a Máti motoros permetezőig kínálunk megoldást. A teljesség igénye nélkül.

A Fiskars szerszámok 2013-ban a Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruházunk az  elért forgalom alapján kiemelt partneri oklevelet kapott. Különböző nyeles szerszámok: Lapát, ásó, gereblye, lombseprű, karos ágvágó, teleszkópos metszőolló, fűrészek. Nem feledkezhetünk el a sövényápolás, favágás, rönkhasítás eszközeiről sem, amelyek elektromos és robbanómotoros változatban is elérhetőek kínálatunkban.

Fűnyírók

A szép ápolt gyep rengeteg munkát kíván. Sokszor mondják, hogy ültess füvet, és nem lesz sok gondod a kertben. Ez egy nagy tévhit. Már az előkészítés is komoly fejtörést okozhat. Talajelőkészítés, hengerezés, vakond háló leterítése, fűvetés, öntözés, fűnyírás, szellőztetés, műtrágyázás. Ebből az egyik legfontosabb kellék a fűnyíró.
Nagy hangsúlyt fektetünk, az árkategóriában a lehető legjobb minőségű készülékek beszerzésére, hogy vásárlóink hosszú ideig gond nélkül használhassák a Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruházban vásárolt fűnyíró eszközöket.
Legegyszerűbb kézben tartott elektromos szegélynyírótól egészen a fűgyűjtős fűnyíró traktorig terjed a kínálat.
A Szakáruházunkban nagy hangsúlyt fektetünk a talaj-előkészítésre, ehhez kínálunk elektromos és benzinmotoros rotációs gépeket. Az áruházban bemutatott termékek megbízható, több évtizedes múltú gyártók termékei. Ezekhez a készülékekhez damilokat, pengéket, fűnyírókéseket is tartunk a Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruházunkban.

Kerti bútorok

A szép ápolt kertnek, terasznak, vagy a medencéje partjának dísze lehet egy jól kiválasztott, környezetbe illő kerti bútor.
Ebben a termék kategóriában is számos alternatívat kínálunk áruházunkban.
Alapvető készletünk része a műanyag kerti bútorok széles palettája, székek, asztalok, napágyak, napernyők.
Fa kerti bútorok közül fenyő és akác termékeket is tartunk, natúr és festett kivitelben. Évek óta nagyon népszerű termék áruházunkban a trópusi akácia kerti bútorok. Ezeket a bútorokat évi kétszeri olajos kezeléssel hosszú ideig használhatja a vásárló és óvhatja az időjárás viszontagságaitól. Nem feledkezhetünk meg a könnyűfémből készült, színre festett különböző méretű kerti szettekről sem.
A fenti bútorokhoz kiegészítés képpen több méretben kínálunk hintaágyakat, külön párnákat, huzatokat.
Kerthez kapcsolódóan bemutató szaunát állítunk ki a bejáratnál , mely skandináv fenyőből készül, több méretben és felszereltséggel rendelhető a Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruházunkban.

Lovas felszerelések

Napjainkban egyre divatosabb a lovaglás, a lótartás. Ez a csodálatos állat sok gondozást, gondoskodást igényel, cserébe a lovaglás élményével és ragaszkodással ajándékozza meg a lótartót! ehhez a kitűnő elfoglaltsághoz széleskörű kínálatot tartunk áruházunkban. Kezdhetjük a felsorolást a felvezető szárnál, a lovas csizmán keresztül, egész a villanypásztor készülékekig. Az áruház parkolójában egy hintót is megtekinthetnek amely természetesen megvásárolható.

Permetezőszerek

Napjainkban egyre nagyobb kihívás a szélsőséges időjárás miatt, a megfelelő növényvédelem. Ez a probléma fokozottan nő, mivel a permetszer gyártók a törvényi előírások és az uniós rendeletek szűkítik a szabadon felhasználható szerek kínálatát, A Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruházunkban a szabadon és a feltételesen felhasználható növényvédő szereket tartjuk raktáron, valamennyi gyártott kivitelben a kistasakostól, a több kilós kiszerelésig. Fontos része a növények ápolásának a műtrágyák, tápoldatok, gyomírtószerek elengedhetetlen használata.
Az áruházunkban a kollégák szakértő tanácsadással segítik vásárlóinkat a választásban.

Locsolástechnika

Bármennyire sem szeretnénk a globális felmelegedés hazánkban is érezteti hatását. Az enyhe, csapadékszegény telek, majd a száraz forró nyarak nagy kihívást jelentenek a kertgondozásban. Alapvető feladat az elmaradt csapadék mennyiség pótlása és megfelelő kijuttatása. Az áruházunkban ehhez az összetett kimagaslóan fontos feladathoz komplett megoldást kínálunk. Locsolótömlőket, csatlakozókat, öntözőszivattyúkat, búvárszivattyúkat, szórófejeket, esőztetőket, házi vízműveket, robbanó motoros szivattyúkat. A fent felsorolt termékekből számos kategóriát tartunk a Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruházunkban a távolkeleti  gyártmánytól, egészen a profi felhasználónak szánt termékig.

Vetőmagok

Megbízható, jó minőségű vetőmag nélkül nehéz kitűnő termést betakarítani. A Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruházunkban törekszünk a több éve bevált gyártók, megbízható fajtáit raktáron tartani. A tavaszt  már Január, Február folyamán friss zöldség és virágmagokkal várjuk. Következnek a vetőburgonyák, virághagymák, borsók, babok, fűmagok, különböző kiszerelésben és fajtában. Ügyelünk rá, hogy a csomagolások mindig friss szavatosságúak legyenek, rendszeresen válogatjuk, és cseréljük a termékeket!
A szezon végén a raktáron maradó vetőmagokból kiárusítást tartunk.

Grill kellékek

Barbecue – Ez a divat főleg az Amerikai kontinensről hódította meg a világot – Nálunk is egyre népszerűbb.
Egy nyári esti kerti party, grillezéssel egybekötve kitűnő szórakozás, összejönni a barátokkal, a családdal, feltöltődni a fárasztó napok után.
A Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruházunkban ehhez a kellemes elfoglaltsághoz rengeteg felszerelést tartunk raktáron,