Kerti Centrum

Kertészetünkben különféle növények és kerti termékek közül válogathatnak. Szezonális termékeink szabadgyökeres formában állnak vásárlóink rendelkezésére. Ha önnek is van kertje és szereti a növényeket várjuk szeretettel a Kerti Centrum részlegünkbe, ahol mindent megtalál egy gyönyörű kert kialakításához.

Örökzöldek

Kertünk büszkeségei, a fenyőfélék igen változatos megjelenésűek. Többségüknek toboztermésük van, de számos faj termése bogyószerű. Az örökzöldek vannak köztük túlsúlyban, de akad lombhullató is, amely ugyancsak dísze lehet kertünknek.Kínálatunkban megtalálható:

  • Konténeres fenyőfák
  • Tűlevelű és lomblevelű örökzöldek
  • Különleges fenyőfélék
  • Tuják, borókafélék
  • Kúszó örökzöldek
  • Formára nyírt növények

Nálunk megtalálja kertjének legszebb díszét,

Örökzöldek, kert, kerti centrum, kertészet
Örökzöldek
Sziklakerti növények, a kerti centrumban
Sziklakerti növények

Sziklakerti növények

Virágzó növények Díszítsük otthonunkat télen virágzó növényekkel, amelyek a még homályos ablakpárkányokat élénkké és színessé teszik. Szépítsük e növényekkel lakásunkat, hogy a bennünk rejlő kertész jókedvű legyen addig is, amíg a tavaszi virágok első áradata megérkezik.
Talajtakaró növények:A talajtakaró évelők biztosítják a sűrű takarást, gátolják a gyomnövények terjedését és megakadályozzák a talajeróziót. Az egyik leggyakrabban használt talajtakaró a gyep, fű, de nem ez a legjobb talajtakaró minden helyszínen. A szárazságot jól tűrő, vagy árnyékos helyet kedvelő talajtakaró évelők szépen mutatnak ott is, ahol esetleg a fű nem nő rendesen. A talajtakaró évelő növények több célt is betölthetnek a kertben. Szép látványt biztosítanak, félárnyékos, árnyékos helyeken gyeppótló növények szerepét töltik be, árnyékolják a talajt, ezzel megőrzik annak nedvesség tartalmát, rézsűk esetében pedig megakadályozzák az eróziót.
Díszfüvek: Talán nem túlzás azt állítani, hogy a díszfüvek kertünk legigénytelenebb növényei, hiszen többségük évtizedeken át fejlődik és gyarapodik, anélkül, hogy különösebb ápolást igényelne.

Virágföldek

Széles virágföld választékunkban minden elképzelhető növényfajta igényeire van megoldásunk, megfelelő virágföld típus.Többféle virágföld növényeinknek megfelelően:

Talajjavító termékek:

  • Szarvasmarhatrágya
  • Natúr tőzeg

Bármilyen növényhez.