Háztartási eszközök minden mennyiségben, tányérok, poharak, étkészletek, konyhai gépek, műanyag termékek, gyakorlatilag bármi ami az otthona konyhájába szükséges lehet a mindennapokban.

Háztartási cikkek műanyag termékek
Műanyag termékek, ételhordók, tésztaszűrők, tálcák…

Műanyag háztartási eszközök

A műanyagok jelen vannak életünk minden területén, nálunk minden típusú, formájú és színű műanyag terméket megtalál. Arra  törekszünk hogy, vásárlóink számára kiváló színvonalú termékeket, nagy választékban kínálhassunk.

  • Ételhordók
  • Tésztaszűrők
  • Tálcák
  • Felmosó vödrök
  • Műanyag táróló edények
  • Műanyag kosarak

Konyhai felszerelések

A mai világunkban az otthonunk elképzelhetetlen háztartási eszközök nélkül. Akárhová fordulunk a konyhában, mindenhol találhatunk egy segítő eszközt a munkánkhoz. Megtalálható választékunkban az üveg és kerámia áru, rozsdamentes konyhai eszközök, kések és evőeszközkészletek, konyhai kiegészítők (tálca, kínálók, kenyértartó, termosz, tárolók), üveg és kerámia sütőformák, dekorációs termékek, műanyag termékek, stb.

  • Tányérok
  • Poharak
  • Étkészletek
Háztartási cikkek, tányérok, tálcák, tárolók
Tényérok, poharak, étkészletek…
Háztartási cikkek, kisgépek, turmixok, robotgépek
Gyümölcsaszalók, kézi- és keverőtálas mixerek, aprítók, többfunkciós robotgépek, tea- és kávéfőzők…

Háztartási kis gépek

Munka után vagy hétvégén szeretnénk a lehető legtöbb időt együtt tölteni szeretteinkkel – természetesen mindezt tiszta és kellemes otthoni környezetben. Nálunk háztartási kis gépek között találhat, gyümölcsaszalók, kézi- és keverőtálas mixerek, aprítók, többfunkciós robotgépek, tea- és kávéfőzők, kávédarálók és kenyérsütő gépek is valamint vízforraló, teáskanna, kenyérpirító, vasaló, porszívó, is beszerezhetőek.

Borászati eszközök

A bor, szőlőből, egyéb gyűmölcsből, vagy mézből készülő, alkoholtartalmú ital. Mezopotámiából indult el világhódító útjára Európába, Afrikába, majd a 16. században a spanyolok által Amerikába, majd végül Ausztráliába és Új-Zélandra.
BOR, mindenkinek mást jelent. Van akinek csak egy bódító ital, hogy elmenekülhessen az élet nehézségei elől. Másoknak egy spirituális varázsszer, a rítus és az ünnep része. Kulcs a fizikai és a szellemi világ közötti átjáróhoz, megpihenéshez és megnyugváshoz.

A bor minőségének a betakarított szőlőtermés az alapja. A bortermelő feladata, hogy a szőlőszemekben megtalálható értékes anyagok a mustba, borba kerüljenek, abban is megtalálhatók legyenek. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, szükség van a megfelelő technológia, és kémia hatékony használatára van szükség. A Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruházunkban a borászathoz minden felszerelést megtalál a minőségi jó borhoz.

Borászati kellékek
Borászati kelléke, felszerelések