Építőanyag, nyílászáró

Építőanyag

Felújítás vagy építkezés, szinte minden szükséges építőanyag megtalálható nálunk. Ha esetleg itt nincs akkor sem kell messzire mennie, a Bau-Trans 2000 Kft, Tüzépjén biztos van.


Nyílászáró, építőanyag
Nyílászáró

Nyílászárók

A műanyag nyílászáró felépítésének köszönhetően jó a hang- és hőszigetelő képessége és nagyfokú formatartósság jellemzi. A műanyag nyílászáró Legfőbb előnye a hosszú élettartam és a gyors gyártási határidő. Az ablakok küllemét nézve széles forma és színválaszték jellemzi és szinte minden beépítési területen alkalmazható. A műanyag nyílászáró az időjárás viszontagságainak tartósan ellenáll és anyaga a fenntarthatóságot követi. 
Nyílászáró csere után a hő- és hangszigetelés akár 20-30%-kal is javulhat.           

fa nyílászárók történelme egészen az ókorig nyúlik vissza, nagy hagyománnyal rendelkezik. Fa nyílászáró gyártás során kisebb az energiafelhasználás, újrahasznosítható, természetes, megújuló alapanyag. Az egyik legjobb hőszigetelő anyaga.


Csempe és padlólap

Burkoló anyagaink között található minőségi Olasz és Spanyol csempe és padlólap, kültéri-vagy ipari fagyálló lap Meleg burkolat és segédanyagok. Folyamatos és mindig megújuló csempe akciókkal, és csempe újdonságok bemutatásával segítjük vásárlóinkat. A csempe áraink kialakításában elsődleges szempont, hogy a vásárlóink kedvező árért, minőségi termékhez jussanak. Célkitűzésünk, hogy üzletünkben egy helyen megvásárolhasson mindent, ami a burkoláshoz, fürdőszoba berendezéséhez szükséges.

csempe, padlólap, bautransfurdoszoba.hu

szaniter_csaptelep

Szaniterek

Üzletünkben a burkolatok mellett hogy, választékunkat színesebbé tegyük, beszerezhetők még, kádak, zuhanykabinok, zuhanyfülkék, fürdőszobabútorok, fürdőszobai csaptelepek és konyhai csaptelepek is. Szakképzett kollégáink szaktanácsadással állnak rendelkezésükre csaptelepek, szaniterek Önnek megfelelő kiválasztásában. Folyamatos akciókkal igyekszünk kedvező ajánlatokat nyújtani. Reméljük felkeltettük szíves érdeklődését és megtekinti választékunkat.


Vakolat

Fontos elv, hogy minőségi munkát minőségi anyaggal lehet végezni. Az alapvakolatok a falazott vagy monolit betonszerkezetek védelmére, felületének kiegyenlítésére szolgálnak, Vakolatokkal javítható a falszerkezet hőszigetelő képessége. Megtalálhatók kínálatunkban hőszigetelő rendszerekbel- és kültéri szegőlécek is. Üzletpolitikánkat a magas minőségi követelmények kielégítése, az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartás, és a mindkét fél számára előnyös árszínvonal hármas egysége jellemzi. Megtalálhatóak még nálunk a következő termékek:

  • Könyöklő
  • Hőszigetelő
  • Vízszigetelő
  • OSB lap
  • Gipszkarton
  • Kerítésléc
  • Cementesztrich
  • Zsákos beton
  • Padlókiegyenlítő
  • Térburkoló
építőanyag, vakolatok