Szolgáltatások

Lapszabászat – Ön megálmondja, mi megvalósítjuk bútorát. Áruházunkban lapszabászat is megtalálható. Lapszabászatunkon kellemes környezetben választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő terméket, amely illik az Ön otthonába. Szakképzett alkalmazottaink segítenek Önnek a választásban, amennyiben Ön ezt igényli. A lapszabászatunkon bútorlap és konyhai munkalap egyaránt nagy választékban megtalálható.
Termékeink: Konyha bútor, Hálószoba bútor, Íróasztal, Polc, Egyedi bútorok. Hogyan válasszak lapszabászatot? Mik a jó bútorlapszabászat ismérvei?
A bútorlapok méretre szabásánál tapasztalataink szerint az alábbi szempontok fontosak:

  • vágás minősége
  • színválaszték
  • gyorsaság
  • készségesség
  • kiegészítő termékek – A mindent egy helyen elv itt is érvényes.

Ha lapszabászatot keres, ahol rövid határidővel vállalnak bútorlap méretre vágást, vagy kiegészítőkre van szüksége a bútorok összeszereléséhez, várjuk üzletünkben! Nálunk ezt mind megtalálja!

Házhozszállítás -A nálunk vásárolt anyagot a megbeszélt időben, a megbeszélt módon házhoz szállítjuk Önnek!

Szaktanácsadás – A legújabb műszaki megoldásokkal a gyártó után a kereskedő ismerkedik meg. Tehát mi Önnek a legkorszerűbb megoldásokat tudjuk javasolni. Egy problémára több lehetőséget is fel tudunk vázolni. Így Ön el tudja dönteni, mi az ami  Önnek a legmegfelelőbb.

Jöjjön el hozzánk, a szolgáltatásokon felül még termékek közül is válogathat kedvére, nem fog csalódni.