Festékek

Festék

Nem mindegy milyen színű a fal a nappaliba, a gyerekszobába, hálószobába.
A keleti filozófia szerint a kék segíti a kommunikációt,
a narancs hat a szexualitásunkra, illetve a szociális kapcsolatainkra,
a vörös növeli az életerőnket
a zöld pedig befolyásolja az érzelmeinket.Jöjjön el festékosztályunkra, és mi segítünk a  döntésben! A Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruház széles festék-, vegyi áru- és festőszerszám-választékkal várja kedves vevőit.
Megtalálható festék osztályunkon beltéri falfesték, kültéri falfesték, zománc, alapozó, lakk.
Nagy jelentőséget tulajdonítunk termékeink, illetve termékcsoportjaink folyamatos továbbfejlesztésének.

Lazúr

Megoldásokat kínálunk új, felújítandó, vagy erősen elhasználódott fafelületek favédelmére, lazúrozására vagy festésére. A lakkok és a lazúrfestékek feladata a szépítés és a védelem. Kiváló tartós bevonatot biztosító oldószeres vékonylazúr. Áttetsző, selyemfényű, kopásálló, dekoratív védőfilmet képez kül- és beltéri fafelületeken. Hosszú távon védi a fát az időjárás, valamint az erős napsugárzás káros hatásaitól. Kiemeli a fa erezetét. Vízzel hígítható vastaglazúr. Bevonata dekoratív, fényes, az időjárásnak, UV-sugárzásnak kiválóan ellenáll. A fa természetes légzését nem gátolja, szerkezetét nem fedi el, tartós védelmet biztosít.

Spray

Különféle Prisma color spray található, fényes, matt és metál, különleges színekben. RAL színek, gyorsan száradó akrillakk magas fedőképességgel és fénnyel. Kül- és beltéri festésre alkalmas. Öntisztító szeleppel. Metál spray használható fém, fa, kő, üveg, papír, műanyag, stb. felületekre.

Ecset

Napjainkban változatos méretekben és formákban kapható, a szánt felhasználási céltól függően. Legjellemzőbben festékek felhordására, kenőanyag felvitelére, de tisztítási célokra is használják. Lapos-,akrill és lakkozó ecsetek lapos ecset: a sarkok és a nehezen elérhető helyek festéséhez, sarok-és radiátorecset, többféle ecsetkészlet várja Önt a Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruházunkban.

Kiégészítő kellékek

Festőhenger: A folyékony festékekhez hosszú bolyhú, a sűrűbb falfestékekhez pedig         rövid bolyhú henger, szivacs henger, speciális hengerek, Texalon és Gold-Line sorozat,   minden ami henger nálunk megtalálja. Festéklehúzó-rácsTeleszkópos hosszabbító nyél, Festő kefe, Homlokzati kefe, Tapétázó kefe, Mennyezet kefeCsiszolópapír, Festékkaparó.