háztartás


Műanyag termékek


A műanyagok jelen vannak életünk minden területén, nálunk minden típusú, formájú és színű műanyag terméket megtalál. Arra  törekszünk hogy, vásárlóink számára kiváló színvonalú termékeket, nagy választékban kínálhassunk.


Fakanalak

 


Borász felszerelésekA bor szőlőből, egyéb gyűmölcsből, vagy mézből készülő, alkoholtartalmú ital. Mezopotámiából indult el világhódító útjára Európába, Afrikába, majd a 16. században a spanyolok által Amerikába, majd végül Ausztráliába és Új-Zélandra.
BOR, mindenkinek mást jelent. Van akinek csak egy bódító ital, hogy elmenekülhessen az élet nehézségei elől. Másoknak egy spirituális varázsszer, a rítus és az ünnep része. Kulcs a fizikai és a szellemi világ közötti átjáróhoz, megpihenéshez és megnyugváshoz.
 
A bor minőségének a betakarított szőlőtermés az alapja. A bortermelő feladata, hogy a szőlőszemekben megtalálható értékes anyagok a mustba, borba kerüljenek, abban is megtalálhatók legyenek. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, szükség van a megfelelő technológia, és kémia hatékony használatára van szükség. A Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruházunkban a borászathoz minden felszerelést megtalál a minőségi jó borhoz.


Konyhai gépek


Munka után vagy hétvégén szeretnénk a lehető legtöbb időt együtt tölteni szeretteinkkel - természetesen mindezt tiszta és kellemes otthoni környezetben. Nálunk konyhai gépeinkkel lerövidítheti idejét, megtalálhatóak többek között gyümölcsaszalók, kézi- és keverőtálas mixerek, aprítók, többfunkciós robotgépek, tea- és kávéfőzők, kávédarálók és kenyérsütő gépek is valamint Vízforraló, teáskanna, kenyérpirító, Vasaló, Porszívó, is beszerezhetőek.


Konyhai felszerelésekA mai világunkban az otthonunk elképzelhetetlen háztartási eszközök nélkül. Akárhová fordulunk a konyhában, mindenhol találhatunk egy segítő eszközt a munkánkhoz. Megtalálható választékunkban az üveg és kerámia áru, rozsdamentes konyhai eszközök, kések és evőeszközkészletek, konyhai kiegészítők (tálca, kínálók, kenyértartó, termosz, tárolók), üveg és kerámia sütőformák, dekorációs termékek, műanyag termékek, stb.  
 
Hobbi