festék

Festékek 

Manapság természetes, hogy otthonunk falait falfesték segítségével formáljuk saját ízlésünkre. Bizonyára sokan azzal is tisztában vannak, hogy egyes falfesték színek más és más hatással vannak hangulatunkra, lelki állapotunkra.


Nem mindegy milyen színű a fal a nappaliba, a gyerekszobába, hálószobába.
A keleti filozófia szerint a kék segíti a kommunikációt,

a narancs hat a szexualitásunkra, illetve a szociális kapcsolatainkra,
a vörös növeli az életerőnket
a zöld pedig befolyásolja az érzelmeinket.

Jöjjön el festékosztályunkra, és mi segítünk a  döntésben!

 
A Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruház széles festék-, vegyi áru- és festőszerszám-választékkal várja kedves vevőit.
Megtalálható festék osztályunkon beltéri falfesték, kültéri falfesték, zománc, alapozó, lakk.
Nagy jelentőséget tulajdonítunk termékeink, illetve termékcsoportjaink folyamatos továbbfejlesztésének.

Lazúrok


Megoldásokat kínálunk új, felújítandó, vagy erősen elhasználódott fafelületek favédelmére, lazúrozására vagy festésére. A lakkok és a lazúrfestékek feladata a szépítés és a védelem. Kiváló tartós bevonatot biztosító oldószeres vékonylazúr. Áttetsző, selyemfényű, kopásálló, dekoratív védőfilmet képez kül- és beltéri fafelületeken. Hosszú távon védi a fát az időjárás, valamint az erős napsugárzás káros hatásaitól. Kiemeli a fa erezetét. Vízzel hígítható vastaglazúr. Bevonata dekoratív, fényes, az időjárásnak, UV-sugárzásnak kiválóan ellenáll. A fa természetes légzését nem gátolja, szerkezetét nem fedi el, tartós védelmet biztosít.

Forgalmazóink:
  • Polifarbe
  • Stílus lazúr
  • Milesi
  • Hemmax Top-Coat
 


SpraykKülönféle Prisma color spray található, fényes, matt és metál, különleges színekben. RAL színek, gyorsan száradó akrillakk magas fedőképességgel és fénnyel. Kül- és beltéri festésre alkalmas. Öntisztító szeleppel. Metál spray használható fém, fa, kő, üveg, papír, műanyag, stb. felületekre.

Forgalmazó:
  • Schuller Eh’klar Kft.Ecsetek


Napjainkban változatos méretekben és formákban kapható, a szánt felhasználási céltól függően. Legjellemzőbben festékek felhordására, kenőanyag felvitelére, de tisztítási célokra is használják. Lapos-,akrill és lakkozó ecsetek lapos ecset: a sarkok és a nehezen elérhető helyek festéséhez, sarok-és radiátorecset, többféle ecsetkészlet várja Önt a Hobbi Barkács és Mezőgazdasági Szakáruházunkban.

Forgalmazó:
  • Schuller Eh’klar Kft.
  • Tool jó Kft


Kellékek Festőhenger: A folyékony festékekhez hosszú bolyhú, a sűrűbb falfestékekhez pedig         rövid bolyhú henger, szivacs henger, speciális hengerek, Texalon és Gold-Line sorozat,   minden ami henger nálunk megtalálja. Festéklehúzó-rács, Teleszkópos hosszabbító nyél, Festő kefe, Homlokzati kefe, Tapétázó kefe, Mennyezet kefe, Csiszolópapír, Festékkaparó.

Forgalmazóink:
  • Schuller Eh'klar Kft.
  • Poli-Farbe Kft.
  • Dulux
Hobbi